Veronique en Patrick zijn getrouwd!

Veronique en Patrick hun levensverhaal bereikte een nieuw hoogtepunt, als aanvulling op het originele uitnodiging-verhaal. Klaargestoomd in ‘s Gravenwezel was Veronique klaar voor hun prins in de JustMarried-mobiel: Patrick :-) Gesteund door getuige volgt de verplaatsing naar de quasi hoofdstad van dit landsdeel: Antwerpen! Na de obligatoire huwelijksstoetqueue was het zover: recht naar’t eerste (‘t schoon verdiep :-) ) voor de officialisering van wat velen onder ons reeds wisten: Patrick & Kiki zeggen “Ja” tegen elkaar… niet voor de eerste maal, maar dit maal is het officieel. Na de handtekeningadministratie ging het richting Flinckheuvel voor een culinair onderonsje met naaste vriend en familie, gevolgd door een waterfotoshoot die buienradargewijs exact stopte na de shoot :-S Eens terug te Flinckheuvel werd een extra groep feestvogels gelost en werd er gefeest tot diep in de nacht. Gefeliciteerd Kiki en Patrick.

Foto’s en presentatie staan online voor vriend en familie. Geniet ervan! Volg ons op FaceBook voor nog meer sneaky previews! www.facebook.com/fotomoment.be

Thierry

Wist u: dat wij over het ganse Belgische landschap actief zijn met zowel fotografie-opdrachten alsook layout, opmaak en drukwerk 100% in eigen beheer? Kijk snel op onze blog en website voor meer info: Fotomoment website of Facebook.


Leave a Reply

*