Nik en Hans zijn getrouwd!

Wat als een natte dag begon, werd zonder twijfel afgesloten met veel liefde, vrienden én feestplezier (op zijn oilsjts!).
Voor de nieuwsgierigen hieronder alvast enkele beelden van Nik en Hans hun knaller van een huwelijksdag.

Foto’s en fotopresentatie staan online! De fotopresentatie en downloadbare foto’s kunt u bekijken door op volgende website de code in te geven die u ontving tijdens het feest: klik hier om naar de privé-website te gaan. Mocht u deze niet (meer) in uw bezit hebben, neem dan kontakt op met het bruidspaar.

En voor steeds up-to-date info en sneak previews kan je terecht op onze facebookpagina.

Fotoprint, foto bedrukt op glazen kader, foto op acryl, foto op dibond, foto op schildersdoek nodig: bestel ze via de online fotowebsite (nadat je de code invult)!

Groetjes,

Thierry

Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor uw bedrijfsportret, communiereportage, interieur- & exterieurfotografie, eventfotografie, luchtfotografie, maar ook geboortekaartjes, foto op doek, gelegenheidsdrukwerk, layout & vormgeving van uw print- & webprojecten? Interesse? Bel of mail ons gerust: 0495 363626 (sms of FB-bericht bij afwezigheid).

One Response

Subscribe to comments via RSS

 1. Written by Hans & Nik
  on %d/%m/%y at %H:%M
  Beantwoorden · Permalink

  Dag Thierry,

  Zoals wij al al vermoeden zijn de resultaten van onze huwelijksreportage verbluffend. Woorden die kunnen jouw creativiteit, passie en zeer gedetailleerd bestaan niet! De reacties van onze reportage spreken voor zich…
  Elk 1 die aanwezig was op ons huwelijk zag dat fotografie je grote passie is en je oog hebt voor elk 1 kleinste detail.
  We zijn benieuwd naar het eindresultaat en hopen dat de stempel die je op je zaak hebt weten te zetten verder succesvol mag blijven verder bloeien!
  Zij die huwen, een communie plannen of een doopfeest plannen : geen twijfels en boeken die handel!

  Grtz Hans en Nik

Subscribe to comments via RSS

Leave a Reply

*