Niels en Tine zijn getrouwd!

Niels en Tine hebben er extra naar uitgekeken, maar zichtbaar ook een hele horde genodigen én familie: 01.08bis zou en werd een onvergetelijke huwelijksdag! Van bij het krieken van de dag stond Tine scherp, liet Weddingplanner Michele niets aan toeval over, Niels met veel vonken en liefdesvuur klaar om Tine gade te slaan. Daarna was het richting ‘Mijn Restaurant’-land Genk voor een leuke en originele fotoshoot, gevolgd door het – eindelijk! – Ja-woord en drie – jups: Marie! – huwelijksringen. Onder een regen van rijstfelicitaties ging het dan richting Alken waar een volle zaal genodigden er een gewéldige openingsdans van maakten met nog meer vonken en vuur. Heb ik al gezegd dat ook de huwelijkstaart een origineel en authentiek trekje had dankzij de échte bloemen die erin verwerkt werden? Benieuwd wat de toekomst voor Niels en Tine nog meer in petto heeft, maar eerst op naar een zalige huwelijksreis.

Foto’s en presentatie staan online voor vriend en familie op onze fotowebsite http://fotos.fotomoment.be . Geniet ervan! Volg ons op FaceBook voor nog meer sneaky previews! www.facebook.com/fotomoment.be

Totaal aantal foto’s: +3000 :-O – Totaal online: een 1000-tal. Staat jouw foto er niet bij? Laat het me zeker weten.

Thierry

Wist u: dat wij over het ganse Belgische landschap actief zijn met zowel fotografie-opdrachten alsook layout, opmaak en drukwerk 100% in eigen beheer? Kijk snel op onze blog en website voor meer info: Fotomoment website of Facebook.

Posted on april 30, 2016 at %H:%M by admin · Permalink
In: Uncategorized

Leave a Reply

*