Elien en Gunter zijn getrouwd!

Op 8 augustus jongstleden werd gans Mielen-Boven-Aalst wakker voor dé dag van Elien en Gunter. Rustig gestart onder vakkundige leiding van Marleen gevolgd door de vakkundige make-up van Mariella gaat Eliene naar het ouderlijk huis, vlakbij de bouwplek van hun nieuwe nestje in wording, waar Eliene zich verder klaarmaakt met enige hulp van getuige en moeder. Stipt halftwaalf is Gunter van de partij om ‘zijn’ Eliene te begeleiden naar het altaar, voorafgegaan door de obligatoire familiefotoshoot die net dat beetje anders gepeperd werd door yours-truly :-) Lekker opgewarmd gaat het onder leiding van Ceremoniemeester Jos richting Kerkstraat te Mielen-Boven-Aalst waar zowat de ganse buurt hoopt een glimp op te kunnen vangen van het gebeuren. In een nagenoeg nokvolle kerk komen de plechtige geloften afwisselend met verschillende speeches van vriend, getuige, broer en famllie tot een huwelijkszegeningfinale, waarop de ringen worden geschoven, gevolgd door een liefdesvuurwerkje van Eliene en Gunter. Onder de zegenende rijstregen komen Eliene en Gunter als man en vrouw naar buiten, volgend door een voor de streek traditioneel geldgooiwerk van de ganse suite onder groot jolijt van alle kinderen, die met veel plezier hun spaartvarkens aandikken. Halt wordt gehouden aan de parochiezaal voor drank en babbel, gevolgd door een Kasteelbezoekje in de buurt van Sint-Truiden voor enkele leuke foto’s met en zonder bruidswagen, mét hulp van broer Ruben en getuige. Tot diep in de nacht wordt gevierd en gefeest dankzij de culinaire expertise van Ignas te Aulnenhof in Walshoutem(vlakbij Landen).

Foto’s en presentatie staan online voor vriend en familie. Geniet ervan! Volg ons op FaceBook voor nog meer sneaky previews! www.facebook.com/fotomoment.be

Thierry

Wist u: dat wij over het ganse Belgische landschap actief zijn met zowel fotografie-opdrachten alsook layout, opmaak en drukwerk 100% in eigen beheer? Kijk snel op onze blog en website voor meer info: Fotomoment website, blog of Facebook.


Leave a Reply

*