David en Solange zijn getrouwd!

Het was zo ongeveer de natste dag van het jaar, dé dag van Solange en David… En toch kan ik je verzekeren dat de ganse dag het zonnetje blonk tussen Solange en David. s’ ochtends stond een mooie RR samen met ceremoniemeester(es) Cindy ongeduldig te wachten om richting het zowat mooiste historisch gemeentehuis van het land te mogen vertrekken, maar niet alvorens David zijn Solange een knap boeket overhandigde. Jups, ook Louise mocht delen in de boekenvreugde :-) Na het officiële én overtuigende ja-woord ging het richting kerk voor een mooie en emotioneel gepeperde ceremonie met een deja-vu overtuigende ja, bezegend met drie suuupermooie ringen :-) Eens door vriend en familie kort aangeklampt en gefeliciteerd zijn we niet zo erg veel verder in een fotogenieke steeg tussen de bomen en blaren schuilend enkele leuke fotomomenten gaan trekken, gevolgd door een natte, korte en krachtige fotoshoottussenstop aan ‘t Vinne die achteraf bekeken écht wel de moeite waard was, al voelde dat in het natte en koude Zoutleeuw op dag moment heel anders aan. Het kon niet snel genoeg 18uur zijn om alle vrienden en familie -andermaal – welkom te heten in het vermaarde en keilekkere Hof te Rhode, waar tot diep in de nacht in stijl werd gefeest (jups, ook back to the 90′s kwam geweldig aan bod, getuige de leuke jumpin’style foto’s :-) Solange en David, het was me een eer om samen met onze Videograaf (Dylan Botten) jullie de ganse dag mogen te volgen. En nu snel (na)genieten van jullie dag dankzij de erg leuke fotomomenten.
Aan alle bezoekers: Om de foto’s te kunnen inkijken heeft u echter een geheime code nodig. Deze ontving u op de huwlijksdag op een kaartje. Geen kaartje? Geen nood, neem even contact op met het bruidspaar, zij helpen u graag verder.
Werkten allen mee aan het verwezenlijken van David & Solange’s huwelijksdag:
Jurk Solange: Le Chapeau, Antwerpen
Outfit David: Wellens, Herentals
Jurk Louise: Taratata, Maasmechelen
Trouwringen: Diane Pacholski – Goudsmid, Wimmertingen
Flower Artist: Florama, Halen
Hair Artist: Sophie Steyfkens – Gloss-Up, Sint-Truiden
Make-Up Artist: Santess Hair- & Nagelstudio, Tremelo
Ceremoniemeester: Cindy
DJ: Eric – Home DJ Hof te Rhode
Feestzaal: Hof te Rhode, Schaffen
Ceremoniewagen: Royal Renting
Fotograaf: Thierry Botten – Fotomoment
Videograaf: Dylan Botten – Videomoment

Foto’s en presentatie staan online! Surf snel naar www.fotomoment.be en tijp de code in om de foto’s te bekijken.
Volg ons op FaceBook voor nog meer sneaky previews! www.facebook.com/fotomoment.be

Geen kaartje met code ontvangen? Geen nood, neem even kontakt op met het bruidspaar, zij helpen u graag verder.

Interesse in een huwelijksreportage, loversfotoshoot, newborn fotoshoot/pasgeboren fotoshoot, verjaardagsfotoshoot, cakesmash fotoshoot, communiereportage? Bel of e-mail: info@fotomoment.be of bel/sms 0495 36 36 26, of vul een contactformulier in

 

Posted on juli 17, 2017 at %H:%M by admin · Permalink
In: Huwelijk - Marriage - Hochzeit - Wedding, Uncategorized

Leave a Reply

*