Caroline en Jelle uit Rijkevorsel zijn getrouwd!

Caroline en Jelle hadden afgelopen zaterdag hun JA-dag :-) Wat aanvankelijk een regendag moest zijn bleek vol van plezier, warme familie en geweldige genodigden te zijn :-) Het begon bij het krieken van de dag bij Anouk – nee, niet de zangeres :-S Deze Anouk heeft magische kappersvingers en slaagde erin om een al perfecte bruid net dat beetje mooier te maken. Na een korte make-upsessie en het Caroline-preppen (jurk, juweeltjes enzo) was het aan Jelle om zijn liefde te ontmoeten in vol ornaat met een geweldig schoon boeket in de hand. Daar waar Caro onder de indruk was van boeket en ventje, was dat voor Jelle evenzeer… Tja, wat kan ik nog meer zeggen: die twee zijn écht voor elkaar gemaakt he, dat ziet een mens zo. Nog een korte obligatoire maar met veel energie en plezier gevulde groepsfotomoment ging het richting gemeentehuis Rijkevorsel voor het officiële Ja-woord. Na de o zo belangrijke kribbels ging het busje-komt-zo in een wip naar de Sint Williborduskerk van Rijkevorsel (om een stevige afstand van 200m :-p ) waar onze diaken een erg mooie huwelijksviering aan breidde met als summum het kerkelijke Ja-woord, ringmoment (zeer noemenswaardig gebracht door bruidskindje). Maar je gelooft het nooit: net op het moment dat we richting groene zone willen gaan voor een leuke fotoshoot kwam de buirenradar-voorspelling uit: stevige regenval :-S Dus was het uitwijken naar onze slecht-weerlocatie waar we samen met chauffeur (én assistent-fotograaf, j’wel!) Wouter er een heel leuke shoot van hebben gemaakt met een resultaat dat zeker mag worden gezien (tja, schoon volk trekt makkelijk zeggen ze altijd… en dat klopt :-p). Om de fotoshootschuimkraag af te ronden hebben we toch nog snel een korte stop ter hoogte van Merksplas gedaan in volle zon (jups, geen spoortje van water noch vocht :-p ). De avond werd rijkelijk verder gevierd in de E10 Hoeve te Brecht met als afsluiter “”the openingsdans” en dansfeest. Wedden dat we weldra nog een verder vervolg zien van dit duo?…

Foto’s en presentatie staan online voor vriend en familie op onze fotowebsite http://fotos.fotomoment.be (gebruik de code die op de bedankingskaartjes staat). Geniet ervan! Volg ons op FaceBook voor nog meer sneaky previews! www.facebook.com/fotomoment.be

Totaal aantal foto’s: Absoluut te veel :-p – Totaal online: veel :-p Staat jouw foto er niet bij? Laat het me zeker weten.

Thierry

Ik ben in gans België beschikbaar en steeds op zoek naar nieuwe fotografie-uitdagingen (zowel fotoreportages als B2B/produktfotografie). Interesse? Blog en website voor meer info: Fotomoment website of Facebook.

Foto’s en presentatie staan online!
Volg ons op FaceBook voor nog meer sneaky previews! www.facebook.com/fotomoment

Thierry

Posted on juli 7, 2016 at %H:%M by admin · Permalink
In: Uncategorized

One Response

Subscribe to comments via RSS

 1. Written by Caroline De Kooning
  on %d/%m/%y at %H:%M
  Beantwoorden · Permalink

  Dag Thierry,

  Super bedankt voor onze mooiste dag vast te leggen op foto en het resultaat mag er wezen!!!
  Vanaf het eerste gesprek wisten we dat fotografie uw passie was en dat is achteraf ook zeker gebleken. De leuke tips en ideeën waren steeds welkom en jouw oog voor detail vinden we geweldig!

  We zijn zeer benieuwd naar ons album maar hebben vertrouwen in een prachtig resultaat!

  Wij zeggen het voort ;)

  Bedankt
  Caroline en Jelle

Subscribe to comments via RSS

Leave a Reply

*