Annemie en Gino zijn getrouwd!

Een knap gezinnetje uit Brustem traden in het huwelijk op hun manier: vol van gezinsvreugde en liefde (jups, de foto’s die ik van deze twee tortelduifjes kon maken laten daar geen twijfel over bestaan) :-) ‘s ochtends gestart met het bezoek aan Experts in Beautiful Hair bij Silvia Secco door de drie aanwezige generaties aan mooi volk was het snel richting toplocatie Fonteinhof te Gotem (dat is in het Borgloonse, op enkele kilometers van onze taalgrens) waar we de rest van de dag vertoefden overgoten met een warme zon (niet de meest favoriete situatie voor yours-truly maar toch nemen we ze er graag bij). Veel plezier met het bekijken van de trouwfoto’s via jouw persoonlijke code op mijn fotogallerij website. Geen code? Geniet alvast hieronder van een mooi overzichtje van enkele fotomomenten :-)

Foto’s en presentatie staan online voor vriend en familie op onze fotowebsite http://fotos.fotomoment.be (gebruik de code die op de bedankingskaartjes staat). Geniet ervan! Volg ons op Facebook voor nog meer sneaky previews! www.facebook.com/fotomoment.be

Totaal aantal foto’s: Absoluut te veel :-p – Totaal online: veel :-p Staat jouw foto er niet bij? Laat het me zeker weten.

Thierry

Ik ben in gans België beschikbaar en steeds op zoek naar nieuwe fotografie-uitdagingen (zowel fotoreportages als B2B/produktfotografie). Interesse? Blog en website voor meer info: Fotomoment website of Facebook.

Foto’s en presentatie staan online!
Volg ons op FaceBook voor nog meer sneaky previews! www.facebook.com/fotomoment

Thierry

Posted on juli 15, 2016 at %H:%M by admin · Permalink
In: Uncategorized

Leave a Reply

*