Over ons

Welkom op onze blogpagina’s. Hier vindt u onze nieuwtjes van ons dagelijks reilen en zeilen. Spijtig genoeg is een fulltime job én een fulltime fotografiejob soms te veel van het goede om een écht leuke, aangename, spannende en actuele blogsite te ontwikkelen. Ik concentreer me liever tot de essentie: fotografie en alle aspecten dat zulks voor een professionele aanpak met zich meebrengt. Anderzijds pogen we jullie aan te tonen met onze blog dat we wel degelijk professioneel met fotografie bezig zijn, gemixd met een hele hoop ambitie en passie, afgewerkt met de drang om steeds beter, origineler én mooier beelden te maken.

Bedankt voor je bezoekje. Laat ons zeker wat commentaar na.

Thierry en Evelyne

GSM: +32 (0)495 363626 – t at fotomoment dot be

2 Responses

Subscribe to comments via RSS

 1. Written by Brants Stéphanie
  on %d/%m/%y at %H:%M
  Beantwoorden · Permalink

  Bonjour,

  Je voudrais avoir plus d’informations quant à vos tarifs pour une journée reportage uniquement photos. Le mariage se déroule principalement dans les environs de Louvain. Ce serait pour le 27072013. D’avance merci

  Beste,

  Graag zou ik willen weten hoeveel u vraagt voor een huwelijksreportage?
  Mijn huwelijk zal plaatshebben in & rond Leuven op 27 juli 2013.

  Bedankt bij voorbaat.

  Met vriendelijke groeten,
  Stéphanie

 2. Written by Katia
  on %d/%m/%y at %H:%M
  Beantwoorden · Permalink

  Beste,

  Op 12 december trouw ik. Ik ben op zoek naar iemand die foto’s kan nemen tijdens het burgerlijk huwelijk en nadien op locatie. Het feest heeft later plaats, op een andere dag dus heb ik 2 dagen een fotograaf nodig maar niet voor een hele dag. Kan u me zeggen hoeveel u vraagt voor een huwelijksreportage en hoe u precies werkt. Alvast bedankt!

  Vriendelijke groeten,
  Katia

Subscribe to comments via RSS

Leave a Reply

*